Om författarna

Fredrik Bendz

Fredrik Bendz föddes 1973. Förutom att vara webmaster och redaktör för sidan är han utbildad apotekare och arbetar f.n. inom läke­medelsindustrin. Några fritidsintressen är basket, datorer, internet och religösa frågeställningar. Sedan 1995 har han så gott som dagligen varit engagerad i debatter om tro och vetande på Internet, när han haft tid mellan studier, arbete och träning. Genom de många debatterna har han hunnit samla på sig en bred kunskap såväl om ateismen som om olika religiösa läror. Fredrik tror inte på Gud av samma anledning som han inte tror på Tomten.

Janus

Namnet Janus kommer från den romerska guden med två ansikten, vilket symboliserar Janus övergång från fundamentalistisk kristendom till ateism. (Plus att det är namnet på en cool Bondskurk.) Janus är väldigt påläst inom teologi och religionsfilosofi, och kan fortfarande bibeln ganska bra, även om han misstänker att det försvinner mer och mer när han läser den mindre och mindre. Vetenskapen och evolutionen överlåter han dock till sina kollegor.

När han inte svarar på inlägg i lunarstorm kan du hitta honom på #christiandebate på undernet och #christian-debate på dalnet som operatör. När du inte hittar honom där hittar du honom antagligen på sitt jobb, på någon fest, med sitt band (är gitarrist) eller ute på någon annan aktivitet (alltifrån fallskärmshoppning/dykning till extremt dyr shopping. Samlar på kläder, gitarrer och tatueringar).

Kenny Skagerlund

Kenny Skagerlund inväntar studier inom psykologi och har dessförinnan läst filosofi och gjort lumpen i 15 månader. Passioner i livet är fotboll, böcker, Go, film, spel och filosofi. Han anser att Wes Anderson gör de bästa filmerna och Chuck Palahniuk skriver de bästa böckerna.
En explicit ateist som gärna diskuterar på olika forum, i synnerhet Lunarstorm och IHIQS, med likasinnade.

tillbaks  Tillbaks till startsidan


Copyright © 2004 ateism.se

Sidan skapades Wednesday, February 19, 2003
Sidan uppdaterades senast Sunday, September 26, 2004

Valid CSS!

Valid HTML 4.01!

Kontakta ateism.se

(* extern anslutning)